Τελευταία ενημέρωση 20:45

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η διαδικασία με την ανάγνωση των ομάδων που συμμετέχουν στις εκλογές, ξεκίνησαν και οι αντεγκλήσεις για το θέμα των συμμετοχών – Δεν εξελέγη ο εκπρόσωπος του κ.Βούρβαχη

Συγκεκριμένα δικηγόροι ομάδων που έμειναν εκτός ψηφοφορίας διαμαρτυρήθηκαν καθότι θεωρούσαν οτι παράτυπα έμειναν εκτός διαδικασίας, ενώ υπήρξαν κ εκπρόσωποι ομάδων που σημείωσαν οτι έπρεπε να εχουν ενημερωθεί εδω και 3 ημερες οτι έμειναν εκτός και οχι να το μαθαίνουν σήμερα στην έναρξη της ΓΣ.

Στην συνέχεια τέθηκε στο σώμα της συνέλευσης το θέμα αποπομπής του Στέλιου Βαρουξάκη απο την εκλογική διαδικασία, όπου ο δικηγόρος της ΕΠΣΧ  Χανιων κ. Μπάμπης Πιτσιγαυδάκης, έδωσε τις απαντήσεις και συγκεκριμένα ανέφερε οτι μετά απο τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σημερα ο κ. Βαρουξάκης, το δικαστήριο αποφάσισε οτι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.

Ενώ δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους, η Συνέλευση προχώρησε στην εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, όπου εξελεξε τους κ. κ. Φυντικακη και Σχοινοπλοκακη, ενώ ο προτεινόμενος για την εφορευτική επιτροπή απο την πλευρά του Γιωργου Βουρβαχη δεν εξελέγη.

Πριν λίγα λεπτά εισήλθε στην αίθουσα ο Δικαστικος επιμελητής, οι ομάδες αποχώρησαν και ξεκίνησαν οι εκλογές.

Νεότερη ενημέρωση σε λίγη ωρα. 

Νωρίτερα….

Άσχημα ξεκίνησε η ΓΣ της ΕΠΣΧ – Με ισχυρή αστυνομική δύναμη και απειλές προς την πλευρά Βαρουξάκη 

Σε πολυ τεταμένο κλίμα ξεκίνησε η γενική συνέλευση στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανιων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων αλλα και αρκετοί φίλοι του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου εχουν μαζευτεί απο νωρις έξω απο τα γραφεια της Ένωσης, ενώ στο σημείο υπάρχει σοβαρή αστυνομική παρουσία.

Ωστόσο νωρίτερα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Στέλιος Βαρουξακης στα ΜΜΕ, δέχτηκε απειλές απο μια ομάδα αγνώστων. 

Συγκεκριμένα και ενώ βρισκόταν μαζί με συνεργάτες του στον εξωτερικό χωρο γνωστού ξενοδοχείου των Χανιων, ενα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά και κάποια άγνωστα ατομα τους επιτέθηκαν φραστικά και τους απείλησαν.

Ενα άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι οτι στα γραφεια της ΕΠΣΧ πήγε για να παρακολουθήσει την διαδικασία και ο γνωστός καλλιτέχνης Μανωλης Κονταρος, όπου κατεβαίνοντας στον χωρο ενημερώθηκε οτι δεν του επιτρέπεται η είσοδος στα γραφεια, με αποτέλεσμα να βρει μια θέση.. στην σκάλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook