Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε την ζωή σε έναν 45χρονο εργάτη, διενεργούν τόσο η ΔΕΗ όσο και η Επιθεώρηση Εργασίας στην Κοζάνη. Ο άτυχος άνδρας, που εργαζόταν σε εργολάβο ο οποίος είχε αναλάβει τη συντήρηση μιας δεξαμενής, βρήκε φρικτό θάνατο όταν υπέστη καθολικά εγκαύματα από έκρηξη στον αύλειο χώρο του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου!

Το θύμα σύμφωνα με το PROTO THEMA εκτελούσε εργασίες αμμοβολής στον εσωτερικό χώρο της δεξαμενής νερού της τηλεθέρμανσης όταν ξαφνικά έγινε έκρηξη, η αιτία της οποίας παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής. Οι φλόγες τύλιξαν τον 45χρονο εργαζόμενο, που έπαθε εγκαύματα στο 90% του σώματός του και ξεψύχησε μέσα σε φρικτούς πόνους.

Στη Σαντορίνη τώρα, ένας περιπατητής εντόπισε μακάβριο εύρημα στην περιοχή της Καλντέρας! Καθώς έκανε κατάβαση σε μια δύσβατη και απόκρημνη τοποθεσία κοντά στο Μεγαλοχώρι, ανακάλυψε τμήματα από ανθρώπινο σκελετό και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας απέκλεισαν την περιοχή και σε συνεργασία με την ιατροδικαστή του Εφετείου Αιγαίου, συγκέντρωσαν τα ανθρώπινα οστά που εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.

Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να προσδιορίσουν τα στοιχεία της ταυτότητας του νεκρού, ενώ η ιατροδικαστής διερευνά τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου. Πάντως, στο νησί δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση τους τελευταίους μήνες κι αυτό περιπλέκει το μυστήριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook