Σκληρή ήταν η απάντηση του Πλατανιά στους υπαινιγμούς προσώπων της νέας τάξης πραγμάτων του ΑΟΧ κατά την συνέντευξη τύπου της Παρασκευής (22/7) για το πλάνο που θα ακολουθηθεί στους «μπλε». Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα στην οποία αναφέρεται στην άλλη χανιώτικη και καταθέτει την δική της άποψη για το θέμα των τελευταίων ημερών όσον αφορά και την μετακίνηση παικτών από τα Χανιά στο Μάλεμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απ’ ό,τι φαίνεται, η νέα τάξη πραγμάτων στον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ήταν απαραίτητο να συνδυαστεί με τα επικοινωνιακά τρικ, που σαν απώτερο στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων κι ενός κλίματος που δηλητηριάζει τη σκέψη καθενός υγιώς σκεπτόμενου Χανιώτη φιλάθλου.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του δέχονται τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα χθες, έναν ανελέητο πόλεμο, μία πρωτοφανής επίθεση που αποσκοπούν στη δυσφήμηση της ομάδας μας, την υποβάθμιση των όποιων επιτυχιών έχει σημειώσει τα 2 τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και στη διαπόμπευση των παραγόντων της Π.Α.Ε., η προσφορά των οποίων, αφενός μεν στην ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ και αφετέρου στην Χανιώτικη Κοινωνία, είναι καταγεγραμμένη.

Ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις δηλώσεις του κ. Ντερμανάκη σε βάρος του προέδρου της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΡΟΥΞΑΚΗ, που παρότι δεν τον κατονομάζει, ουσιαστικά είναι σα να τον φωτογραφίζει, είναι πέρα ως πέρα συκοφαντικές και σαν στόχο έχουν τον εξευτελισμό της προσωπικότητάς του. Καλό θα ήταν κιόλας, ο κ. Ντερμανάκης να μας εξηγήσει ει δυνατόν, το απίστευτο μένος με το οποίο καταφέρεται για μία ακόμα φορά και δη, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, για τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Τέλος, για τα φτηνά επιχειρήματα που μιλάνε για «αρπαγή παικτών», η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ καλεί τη νέα διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ να αναζητήσει αλλού τα αίτια που επέφεραν τη μαζική αποχώρηση ποδοσφαιριστών από τη συγκεκριμένη ομάδα αντί να αποσκοπεί σε ψεύτικα άλλοθι για να χρυσώσει το χάπι του φίλαθλου κόσμου της.

Σε κάθε περίπτωση, ας κυνηγήσουν τότε και την ομάδα του ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ, της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ή της οποιασδήποτε άλλης που κατά την κρίση τουλάχιστον των παραγόντων του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, είδαν πρόσφορο έδαφος και «έκλεψαν» ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ. Εκτός κι αν για εκείνες ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με ό,τι αφορά τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ. 

                                           Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

                                                       Βαρουξάκης Στυλιανός

                           Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook