Υπερ στον αγώνα των ιδιοκτητών ταξί τάσσεται ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων με ανακοίνωσή του, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την έντιμη στάση τους να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στον τουρισμό των Χανίων

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων:

\”Στις περσινές κινητοποιήσεις των ιδιόκτητων Μέσων Μεταφοράς Δ.Χ σταθήκαμε μαζί τους αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα που δημιουργούνταν από την ανεξέλεκτη απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Χανίων είμαστε υπέρ της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων με όρους όμως και προϋποθέσεις.

, αν και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το κατά πόσο θα μειωθούν οι τιμές ή θα μειωθεί η ανεργία.

Το πρόβλημα της χώρας μας δεν εντοπίζεται αυτή την στιγμή στα κλειστά επαγγέλματα –άλλωστε άνοιξαν πάνω από 100 – αλλά στην αδυναμία του κράτους να λειτουργήσει αναπτυξιακά , να ξεπεράσει τις στρεβλώσεις του , να πατάξει την γραφειοκρατία του και να ενδυναμώσει τους μηχανισμούς του.

Θέλουμε δημόσια να συγχαρούμε τους Χανιώτες συνάδελφους-επιχειρηματίες ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ για την έντιμη στάση τους , να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στον τουρισμό των Χανίων με αποκλεισμούς του αεροδρομίου , του λιμανιού και των δρόμων. Αυτή η στάση τους μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην από κοινού διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους δηλαδή την απελευθέρωση με πληθυσμιακά κριτήρια.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Χανίων στηρίζουμε την τοπική κοινωνία , την οικονομία και αγωνιζόμαστε για την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη του τόπου μας\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook