Πρωτοβουλία για την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας, αναλαμβάνει την Πέμπτη η 7η Διοίκηση Υγεινονομικής Περιφέρειας Κρήτης, θετικά και άμεσα ανταποκρινόμενη στην έκκληση που απεύθυνε το Κέντρο Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου – Πανάνειου Γενικού Νοσοκομείου, ανέλαβε πρωτοβουλία για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας.

Συγκεκριμένα, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Β.Π.Γ.Ν.Η. θα βρίσκεται την Πέμπτη  στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στη Λ. Κνωσού όπου στεγάζεται σήμερα η ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών Β.Γ.Ν.Η.
Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και καλείται  να προσέλθει κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης που επιθυμεί να απλώσει το χέρι 5 λεπτά και να χαρίσει ζωή στον συνάνθρωπο.

Η ως άνω ενέργεια πραγματοποιείται με τη συμβολή και τη συνεργασία των εργαζομένων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, της κ. Βίκυ Ιακωβή Δ/ντριας και των σπουδαστών της σχολής ΕΠΑΣ Σ. Β.Γ.Ν.Η., του Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Νίκου Κυδωνάκη, των διοικήσεων και των εργαζομένων των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας του Ηρακλείου, Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου και Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Ηρακλείου.
Το ενδιαφέρον, η άμεση και θετική ανταπόκριση τους αποτελούν ένα ακόμα αισιόδοξο κοινωνικό μήνυμα και απόδειξη της μεγάλης ευαισθησίας που αντιμετωπίζονται, από εν ενεργεία ή μελλοντικούς επαγγελματίες, τα θέματα υγείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook