Με ένα καλαίσθητο δίφυλλο, που εξέδωσε ο Πολιτιστικός- Μορφωτικός Σύλλογος Κριτσάς διαφημίζονται οι εκδηλώσεις που ετοιμάζει μέσα στο καλοκαίρι, αρχής γενομένης από σήμερα Σάββατο με την κορυφαία εκδήλωση, την αφιερωμένη στο πολυβραβευμένο κριτσώτικο ελαιόλαδο.

Είναι η «Γιορτή λαδιού-Μαγεροτσικαλιάσματα», που θα γίνει στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί θα στηθούν οι παραστιές και οι επιτήδειες νοικοκυρές της Κριτσάς θα βάλουν όλη την τέχνη και την πείρα τους για να χαρίσουν ευφροσύνη στον ουρανίσκο των επισκεπτών.

Αυτή τη φορά θα πρέπει να βάλουν και κάτι παραπάνω, γιατί θα είναι παρών ο γνωστός, βραβευμένος Σεφ Λευτέρης Λαζάρου, τον οποίο έχει προσκαλέσει ο Πρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Κριτσάς Νίκος Ζαχαριάδης. Εξάλλου συνδιοργανωτής της βραδιάς είναι ο ίδιος ο Συνεταιρισμός, που παράγει το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο. Άλλωστε ο κ. Λαζάρου το έχει ιδιαιτέρως εκτιμήσει γι\’ αυτό και είναι το λάδι που αποκλειστικά χρησιμοποιεί (ακόμη και για την παρασκευή παγωτού…) στο περίφημο εστιατόριό του «Βαρούλκο» στην Αθήνα, χαρίζοντας στο προϊόν της περιοχής μας ιδιαίτερη προβολή.

anatolh.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook