Ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου κατοίκου Ρόδου, ιδιοκτήτη επιχείρησης στην οδό Καναδά, για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων σχημάτισε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με αφορμή ατύχημα που σημειώθηκε σε γάμο!

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr και το newsit.gr, ο 40χρονος είχε αναλάβει έναντι αμοιβής να τοποθετήσει σε διάδρομο γνωστής αίθουσας εκδηλώσεων στο Φαληράκι πυροτεχνήματα τύπου «συντριβάνι» τα οποία θα εκρήγνυντο και θα ακολουθούσαν το γαμήλιο ζευγάρι κατά την είσοδό του.

Όπερ και εγένετο. Το ζευγάρι έφτασε στην αίθουσα που τους ανέμενε πλήθος κόσμου και ο διάδρομος φώτισε από το φαντασμαγορικό θέαμα των πυροτεχνημάτων.

Η πορεία τους όμως στο διάδρομο της αίθουσας διεκόπη όταν ένα από τα πυροτεχνήματα λόγω σφάλματος εξερράγη και το πλαστικό του περιτύλιγμα εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρώς 5 προσκεκλημένοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα θραύσματα χτύπησε τη νύφη στο στήθος!

Στα πλαίσια της έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κλήθηκαν και κατέθεσαν συγγενείς του ζευγαριού ενώ σε έρευνα που έγινε στην επιχείρηση βρέθηκαν 246 τεμάχια πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και δύο αυτοσχέδιοι μηχανισμοί εκτόξευσης πυροτεχνημάτων.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κατείχε τα ανωτέρω παράνομα αφού η άδειά του είχε λήξει προ ενός έτους. Η δικογραφία θα υποβληθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook