Σε γρήγορους ρυθμούς τρέχουν τις εξελίξεις οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ρεθύμνου ώστε να προλάβουν να φτιάξουν ένα αξιόλογο σύνολο, που θα μπορέσει να σταθεί επάξια στο Περιφερειακό. Η διοίκηση της ΠΕΡ έφτασε το Σάββατο (23/7) στην ολοκλήρωση των πρώτων ανανεώσεων στην ομάδα αλλά και στην πραγματοποίηση μίας μεταγραφής.

Οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο Ρέθυμνο είναι οι Γιάννης Κουρνιανός, Σωκράτης Κουνδουράκης, Δημήτρης Κωστόπουλος, Μάριος Καριαβασάμ και Μάρκος Σπανουδάκης. Επίσης οι Ντίνος Τζιλιγκάκης και Μιχάλης Μουτζούρης επανέρχονται στην πρώτη ομάδα από το Ρέθυμνο 2010.

Η Π.Ε. Ρεθύμνου ανακοίνωσε και την μεταγραφή του τερματοφύλακα Αντώνη Μαρινάκη, που αγωνιζόταν στην Πηγή, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να ακολουθούν για συζητήσεις για παραμονή ή επιστροφή στους «κυανοκίτρινους».

Το βράδυ του Σαββάτου η διοίκηση θα κουβεντιάσει με τους Μύρων Δασκαλάκη, Μαρίνο Ξενικάκη και Μιχάλη Σαριδάκη για να τους διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας, ενώ συζητήσεις θα υπάρξουν και με τους Φώτη Ξενικάκη, για να προωθηθεί από το Ρέθυμνο 2010, Νίκο Μπαρκάτσα, για να επιστρέψει ξανά στην ομάδα μετά από ένα 6μηνο στον Ψηλορείτη.

Τέλος νέες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές θα υπάρξουν και την Κυριακή (24/7).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook