Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα στις Μαργαρίτες όπου τα Boudalia γιορτάζουν τα 20 χρόνια δημιουργικής προσφοράς και παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του Μυλοποτάμου.

Με την παράσταση «Γλάκα Σπύρο Γλάκα» που έγραψαν τα μέλη της ομάδας, επιδιώκουν να προσφέρουν μια θεατρική και μουσικοχορευτική παράσταση, η οποία θα είναι αντάξια του παρελθόντος τους και ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω πορεία της πολυπληθούς ομάδας.

Με χιούμορ, κέφι και υπόσχεση για άκρατο γέλιο, τα Boudalia έρχονται να αντιμετωπίσουν με τον δικό τους τρόπο την καθημερινότητα και ταυτόχρονα να προσφέρουν ώρες χαλάρωσης και δροσιάς κάτω από τον ουρανό του Αυγούστου, κλείνοντας με αισιοδοξία τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Μυλοπόταμο. 

Με περισσότερους από 60 ηθοποιούς επί σκηνής, τον Βασίλη Ξενικάκη να σκηνοθετεί και μια ολόκληρη ομάδα να οργανώνει φώτα, φροντιστήριο, διαμόρφωση του χώρου, κατασκευή των σκηνικών και οργάνωση κάθε λεπτομέρειας, τα Boudalia 2016 θα είναι άλλη μία υπερπαραγωγή, η οποία ξεκινά την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ στο γήπεδο μπάσκετ Μαργαριτών.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως τις 26 Αυγούστου πάντα την ίδια ώρα ενώ οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν στις 20:30 το βράδυ. 
Τα «Boudalia 2016» είναι παραγωγή της Δημιουργικής Ομάδας Μαργαριτών, τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ταλλαία 2016» και στηρίζονται από τον Οργανισμό Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook