Η συγκεκριμένη διοργάνωση για την ανάδειξη των τίτλων Miss Beauty Ambassador FoRe Crete 2017 και Miss Beauty FoRe Crete 2017 διενεργείται για πρώτη φορά στην Κρήτη. 

Έχει σκοπό μέσω της διεξαγωγής διαγωνισμού ομορφιάς, την αφύπνιση και ενημέρωση του κόσμου, όσον αφορά την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση των γυναικών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια εκδήλωση όπου οι διαγωνιζόμενες ενημερώνονται και εκπαιδεύονται συνεχώς και καθημερινά με διάφορες διαλέξεις και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον δήμαρχο Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη Νίκο, την κα Ανωγειαννάκη, αντιδήμαρχο Γόρτυνας και τον κ. Μπομποδάκη, πρόεδρο κοινωφελούς εταιρείας του Δήμου Γόρτυνας, που μας υποδέχτηκαν και μας ξενάγησαν στην Αρχαία Γόρτυνα όπου τα κορίτσια ενημερώθηκαν για τον πολιτισμό μας.

Στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενες επισκέφθηκαν τη Μονή Καλυβιανή και προσέφεραν ρουχισμό και τρόφιμα, καθώς επίσης και ξεναγήθηκαν από τις μοναχές οι οποίες αγκάλιασαν το θεσμό αυτό !

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου “Ξενώνας για την κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί” όπου οι διαγωνιζόμενες ενημερώθηκαν από την κοινωνική λειτουργό του ξενώνα, γύρω από την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση των γυναικών.

Όλα αυτά για να μπορούν και οι ίδιες να συνεισφέρουν στην προώθηση για την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το σκοπό αυτό.

Οι νεαρές κοπέλες που συμμετέχουν, έχουν από νωρίς στη ζωή τους δείξει ζήλο και αγάπη στις αδύναμες ομάδες των συνανθρώπων μας και όλες έχουν συνεισφέρει εθελοντικά την βοήθειά τους προς αυτούς.

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι διοργανωτές στο κοινό είναι ότι υπάρχει όμορφος κόσμος έξω αλλά και μέσα στην κάθε κοπέλα.

Beauty For a Purpose – Ομορφιά για ένα σκοπό!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook