Διεθνείς μουσικοί από  Κρήτη, Βρετανία, Ιρλανδία και Σερβία  θα εμφανιστούν φέτος στο  ετήσιο φεστιβάλ μουσικής  στο αμφιθέατρο του Εμπροσνερου  την Κυριακη  4 Σεπτέμβρη για να  υποστηρίξουν  τον Ερυθρό Σταυρό Χανίων και  το κοινωνικό παντοπωλείο του Αποκόρωνα.  Η εκδήλωση οργανώθηκε από τους Αποκορονιώτες  Φίλους  του  Ερυθρού Σταυρού Χανίων.
 
Σε συνέχεια των προηγούμενων εξαιρετικά επιτυχημένων εκδηλώσεων, που  μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει πάνω από 18,000 € για φιλανθρωπικούς σκοπούς, το  φετινό έκτο ετήσιο  φεστιβάλ υπόσχεται μια αξέχαστη  βραδιά  ροκ και ποπ μουσικής με τους :
 
 Eric Whibley, επιτυχημένο Βρετανό σύνθετη / τραγουδιστή που μένει Κρήτη που θα ακολουθήσουν το Big Blue, ένα διεθνές συγκρότημα με μουσικούς  από Κρήτη, Σερβία και το  Ηνωμένο Βασίλειο  με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο στο μαντολίνο.
 
Οι δημοφιλείς Groovistas  από τα Χανιά,  οι εξαιρετικοί  3Mak + Alison με τους Mike Hague, Kostas Papadonakis και  Alexey Kirichenko με τη φωνή της Alison Hatzidakis,  τους Irish Bob and the Terrible Tarmacers και τους καυτούς ρυθμούς των Trevor Bain και  Nick Dutton.
 
Το πρόγραμμα θα κλείσει με τους  Topless, ένα Ελληνικό ροκ γκρουπ που είχε ξεσηκώσει το κοινό με της επιτυχίες του στο περσινό φεστιβάλ.


 
Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς για να βοηθήσουν την προσπάθεια  των Φίλων του Ερυθρού Σταυρού Αποκορώνου Χανίων, του υποστηρίζει άπορες οικογένειες στην Κρήτη.
 
Η Ann Clayton, συνοργανώτρια της  εκδήλωσης σχολίασε : «Είναι ένας όμορφος και ευχάριστος τρόπος για της τοπικές κοινότητες, ντόπιους, Ευρωπαίους κατοίκους  και τουρίστες να βοηθήσουν τους πολίτες που χρειάζονται υποστήριξη. Εμπρόσνερος Βʹ0Αʹϝʹ  είναι  μια υπέροχη  εκδήλωση με σημαντικούς καλλιτέχνες που φέτος περιλαμβάνει μεγαλύτερη από ποτέ  συμμετοχή από Έλληνες μουσικούς,  σε ένα μοναδικό αμφιθέατρο με απίθανη ατμόσφαιρα  και ακουστική. »
 
Ακολουθήστε την εκδήλωση στο FaceBook όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες  και για τα ειδικά δρομολόγια λεωφορείων διαθέσιμα την βραδιά της εκδήλωσης.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook