Οχτώ αλλοδαπούς, 6 άνδρες και 2 γυναίκες, συνέλαβαν αστυνομικοί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Πρόκειται για τέσσερις υπήκοους Κονγκό (21χρονος, δύο 19χρονοι και 25χρονη), 26χρονο υπήκοο Γουινέας, 22χρονο υπήκοο Ερυθραίας και δύο υπήκοους Αφγανιστάν (25χρονος και 22χρονη), οι οποίοι επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία, Ιταλία και Βέλγιο.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και συγκεκριμένα, ο 21χρονος Αρχών Κονγκό, ο 19χρονος Αρχών Βελγίου, η 25χρονη με τον έταιρο Αρχών Γαλλίας και ο 26χρονος Αρχών Ιταλίας,  προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία.

Επιπλέον, ο 22χρονος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ερυθραίας με προορισμό τη Ρώμη Ιταλίας, ενώ ο 25χρονος με την 22χρονη η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιαπωνίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες  οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook