Το Pictarine είναι μια ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να συλλέξετε όλες τις φωτογραφίες σας από διαφορετικές υπηρεσίες σε ένα μέρος και να δημιουργήσετε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ, το οποίο μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Μια παλιότερη έκδοση του Pictarine μάζευε φωτογραφίες από το Facebook, το Flickr, και το Picasa αλλά και την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Το νέο Pictarine περιλαμβάνει και Instagram, TwitPic, Yfrog, Lockerz και το Twitter.

Αφού το Pictarine συλλέξει τις φωτογραφίες, τις ταξινομεί σε άλμπουμ ανά υπηρεσία-εφαρμογή, διατηρώντας και δικά του viral albums τα λεγόμενα Zests. Το gugoo.gr αναφέρει ότι η υπηρεσία παρέχει επίσης πρόσβαση στις φωτογραφίες όλων όσων είναι φίλοι σας στις διάφορες εφαρμογές, όπως Instagram, Facebook, Flickr μετατρέποντας το Pictarine σε ένα παράθυρο με σχεδόν όλες τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο οι φίλοι σας.

Τα Zests είναι η πιο χαρακτηριστική εφαρμογή πάντως, και η ευκολία και άνεση στο να μοιράζεσαι με τους φίλους σου όλες τις όμορφες στιγμές σας ανεξαρτήτως social υπηρεσίας, είναι αυτό που κάνει το Pictarine να ξεχωρίζει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook