Επίσκεψη στο Δημαρχείο Κισσάμου για την εξεύρεση λύσης ανέγερσης νέων κτηριακών εγκαταστάσεων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου

Στα πλαίσια εξεύρεσης λύσεων για την ανέγερση νέων κτηριακών εγκαταστάσεων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου παρευρέθηκαν σήμερα, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 στο Δημαρχείο Κισσάμου ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Μαραγκάκης Ιωάννης, o Διοικητής της Π.Υ. Κισσάμου Νικολουδάκης Γεώργιος, καθώς και ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Κισσάμου Καρτσωνάκης Ευάγγελος, προκειμένου να συζητήσουν με τον Δήμαρχο Κισσάμου, κ. Σταθάκη Θεόδωρο τις δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε να πραγματοποιηθεί – το συντομότερο δυνατόν – η ανέγερση των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Δήμο Κισσάμου, καθώς και τις γενικές τεχνικές απαιτήσεις κατασκευής κτηρίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ακόμη και δύο Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Κισσάμου, κ. Ψαράκης Νεκτάριος και κ. Χαιρετάκης Κωνσταντίνος, οι οποίοι θα αναλάβουν την εκπόνηση της προταθείσας μελέτης για την σύντομη υλοποίηση της ανέγερσης των εν λόγω εγκαταστάσεων.  

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, κ. Σταθάκης, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά στο πρόσωπο του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, όλα τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις προσπάθειες διαφύλαξης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook