Σε οργασμό δημιουργικότητας βρίσκεται αυτή την περίοδο η Hyundai που έχει βάλει στόχο να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη σε ότι αφορά στις πωλήσεις. Θυμίσουμε ότι οι Κορεάτες, ως όμιλος (Hyundai – Kia), μέσα σε λίγα χρόνια σκαρφάλωσαν στην τέταρτη θέση παγκοσμίως, με το γκρουπ της Toyota (Toyota – Lexus) να είναι στην πρώτη θέση, της VW (VW, Audi, Seat, Skoda κλπ) στη δεύτερη, την GM (Opel, Chevrolet, Jeep, Cadillac κλπ) στην τρίτη.

Το Veloster, αναφέρει το car+speed, είναι ένα από τα επόμενα σχέδια των ανθρώπων της Hyundai το οποίο διαθέτει μια ιδιαιτερότητα: στη δεξιά πλευρά, πίσω από την πόρτα του συνοδηγού, υπάρχει άλλη μια μικρότερη πόρτα που διευκολύνει την πρόσβαση στο πίσω κάθισμα. Η χειρολαβή αυτής της πόρτας μάλιστα είναι τοποθετημένη στην πίσω κολόνα, ώστε να διατηρείται η δυναμική coupe αισθητική.

Όμως μία νέα διάσταση του coupe της Hyundai έδωσε ένας εκ’ των Διευθυντικών στελεχών της σχεδιαστικής ομάδας της εταιρείας. Ο Eunjoo Shin λοιπόν είπε ότι αναπτύσσουν σχεδιαστικά ένα αμάξωμα για το Veloster που θα είναι μεν coupe, αλλά θα διαθέτει πέντε πόρτες. Θα είναι δηλαδή hatchback.

Το συμπέρασμα που βγαίνει μ’ αυτή τη δήλωση είναι ότι, μάλλον, θα απορριφθεί η ιδέα της μίας, πίσω πόρτας και πιθανότατα θα δούμε το Veloster σε 3θυρο και σε 5θυρο αμάξωμα…

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook