Μια ομάδα που θα την βρει μπροστά του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πρόκειται να αντιμετωπίσουν σήμερα οι «κιτρινόμαυροι». Ο Ερμής Ζωνιανών παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός κόντρα στον ΟΦΗ, οπότε γίνεται κατανοητό πως θα είναι ανταγωνιστικός και απέναντι στον Εργοτέλη. Ο Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα όμως είναι φανερό ότι έχει βρει τον κορμό, πάνω στον οποίο θα στηριχθεί για τη νέα χρονιά.

H ανακοίνωση του Εργοτέλη

Στο επόμενο φιλικό προετοιμασίας, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη στις 18:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ερμή Ζωνιανών.

Εν όψει του αγώνα αυτού, ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων τα οποία θα κοστίζουν 5 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα.

Θα τυπωθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ θα είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας ή η προσκόμιση βεβαίωσης από το Μέσο το οποίο εκπροσωπούν»