“Σήμερα τελειώνει η αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων. Συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εύχομαι κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, που στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ή να επιτύχουν στην πρώτη επιλογή, θέλω να θυμίσω, ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Υπάρχουν τρόποι για να εκπληρώσετε τις προσδοκίες και  τα όνειρά σας, με ελπίδα, επιμονή και αγωνιστικό πνεύμα.

Τέλος, εκφράζω ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους τους εκπαιδευτικούς της τάξης, ιδιαιτέρως τους διδάσκοντες πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα, οι οποίοι στήριξαν πολύπλευρα τα παιδιά στην μεγάλη προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους καθώς επίσης και προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων από οποιαδήποτε άλλη θέση.

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Βασίλης Αϊβαλιώτης”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook