Συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας και ευχές για καλή σταδιοδρομία απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

“Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Χανίων – αλλά και όλου του Νομού – για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, εύχομαι ν’ αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης των προσδοκιών σας σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο. Χαρείτε την επιτυχία σας, ζήστε το όνειρό σας και περάστε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια. 

Μας κάνατε για μία ακόμη φορά υπερήφανους, συνεχίζοντας την παράδοση των υψηλών επιδόσεων στις πανελλαδικές εξετάσεις στην πόλη μας, με τ’ αποτελέσματα να επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητά σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, που στηρίξατε τις προσπάθειες των παιδιών. 
Τέλος, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, τονίζοντας ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες αρκεί να είστε έτοιμοι να τις διεκδικήσετε. Το μέλλον σας το καθορίζετε εσείς μέσα από τη θέληση και την προσήλωση στους στόχους σας”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook