Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΟΠΕ οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Ο Σ.Φ.Π. Χανίων συμμετέχει στον 1ο Υποόμιλο του Α’ Ομίλου της Α2 Ανδρών και στην πρεμιέρα (5 ή 6 Νοεμβρίου) κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό.

Το πρώτο εντός έδρας ματς είναι το κρητικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ (12 ή 13 Νοεμβρίου).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Το νέο Δ.Σ. και τα εισιτήρια διαρκείας

Με πρόεδρο τον Στέφανο Κοπανάκη θα πορευτεί ο ΣΦΠ Χανίων, που ανακοίνωσε και την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 15/06, το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Κοπανάκης Στέφανος
Αντιπρόεδρος: Καμαριανάκης Χρήστος
Γενικός Γραμματέας: Ξανθάκης Ιωάννης
Ταμίας: Μαυριγιαννάκης Στέλιος
Υπεύθυνη Ακαδημιών: Καρτάκη Κωνσταντίνα
Μέλη: Μιχελάκης Γιάννης, Παπαδόσηφος Γιώργος

Το Δ.Σ καλωσορίζει τους αθλητές, προπονητές καθώς και το χανιώτικο φίλαθλο κοινό και εύχεται μια αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Επίσης ανακοινώνει την έναρξη πώλησης των καρτών διαρκείας για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία στην τιμή των 20€ (ευρώ)

Η πώληση των καρτών γίνεται από τα τους υπεύθυνους της ομάδας.

Η μεταγραφική ενίσχυση

Στην ομάδα των Χανίων θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Νίκος Αλεξάκης (πρωταθλητής στην Α2 με τον Ηρακλή Χαλκίδας, με θητεία σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Έβρο Σουφλίου και Γυμναστική Εταιρία Αλεξανδρούπολης), Μάνος Κολιάμπας, Γιώργος Πάτερος (από Κύδωνα).

Στην ομάδα επέστρεψε ο Νίκος Γλυνιαδάκης, μετά από μία σεζόν στον ΟΠΕΡ, ενώ ανανέωσαν οι Θοδωρής Παπαγεωργίου και Αργύρης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook