O  Νίκος Συρανίδης προπονητής και Ολυμπιονίκης των συγχρονισμένων καταδύσεων όπου μαζί με το Θωμά Μπίμη, είχαν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη συγχρονισμένη κατάδυση από βατήρα 3 μ. το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα θα βρεθεί στην γιορτή της λίμνης και στο Agios Nikolaos Cliff Diving.

Ο ίδιος θα σχολιάζει τις προσπάθειες των αθλητών που θα βουτούν από τον φυσικό βατήρα του βράχου της λίμνης του Αγιου Νικολάου και από ύψος 16 μέτρων. 

Ο Νίκος Συρανίδης σε όλη την καριέρα του έλαβε μέρος σε τρεις συνολικά Ολυμπιάδες (1996, 2000 και 2004). H παρουσία του Συρανίδη στις καταδύσεις συνδέθηκε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, με το συναθλητή του, Θωμά Μπίμη, με τον οποίο αποτελούσαν δίδυμο ως το 2006.

Το δίδυμο ήδη από το 2000 είχε ικανοποιητικές εμφανίσεις, όπως στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σίδνεϊ.  Για πρώτη φορά έλαβαν μαζί μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ το 2000, όπου στα 3μ, ήταν 36οι Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, το 2004 στις συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 3 μέτρων, συγκέντρωσαν 353,34 βαθμούς και κατέκτησαν το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση της Αθήνας. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook