Η εθελοντική ομάδα ¨Ierapetra V2¨ θέλει να ευχαριστήσει το σύνολο των εθελοντών, των επιχειρήσεων και των φορέων για την συγκινητική επιτυχία της καμπάνιας για αγορά ‘’Κινητής Υγειονομικής Μονάδας’’ μέχρι σήμερα !!

Συγκεκριμένα οι εθελοντές κατάφεραν να μαζέψουν μέσα σε 25 ημέρες 11.223 ευρώ για την αγορά της, ξεπερνώντας κατά πολύ τον στόχο των 8.000 ευρώ που είχε τεθεί για την πρώτη προσπάθεια ! Αξίζει φυσικά ένα τεράστιο μπράβο στους πολίτες, τους φορείς, τις επιχειρήσεις αλλά και όλους τους εθελοντές που έτρεχαν συνεχώς σε πολλά και διαφορετικά πόστα αφιερώνοντας τον προσωπικό χρόνο από τις εργασίες τους για να πετύχουν αυτό το ποσό ”Ρεκόρ” σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα !

Για ένα σχεδόν μήνα, με πίστη στον στόχο, μοίρασαν δεκάδες κομμάτια ΠΑΖΛ, κουράστηκαν, αγχώθηκαν και τελικώς δικαιώθηκαν φέρνοντας εις πέρας με άψογο συντονισμό και την μοναδική συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη η οποία ευαισθητοποίησε και έκανε ακόμη πιο γνωστό (ιδιαίτερα στις νέες ηλικίες) το υγειονομικό πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής !

Τα κομμάτια του ΠΑΖΛ θα συνεχίζουν να μοιράζονται μέχρι να συμπληρωθούν 21.000 ευρώ, ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθεί και η δεύτερη από τις τρείς εκδηλώσεις που όπως είχε ανακοινωθεί εξ’ αρχής  θα ήταν αναγκαίες για την επίτευξη του στόχου ! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook