Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του Vision Mercedes-Maybach 6, ενός πρωτότυπου coupe οχήματος έξι μέτρων, που θέλει να βγάλει από την κορυφή της πολυτέλειας την Rolls-Royce Wraith.

Το Vision Mercedes-Maybach 6 concept θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή στην Καλιφόρνια, στο Pebble Beach Concours d`Elegance. Φαίνεται, όμως, πως η Mercedes δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο το αυτοκίνητο μυστικό και μετά από τρία επίσημα teasers στα social media, το διαδίκτυο πλημμύρησε από εικόνες του αυτοκινήτου.

Όπως σας έχουμε ξαναπεί, πρόκειται για ένα πρωτότυπο coupe όχημα μήκους έξι μέτρων, που θέλει να βγάλει από την κορυφή της πολυτέλειας την Rolls-Royce Wraith. Αποτελεί τον προπομπό, κατά τα φαινόμενα, του μοντέλου παραγωγής που θα παρουσιαστεί του χρόνου.

Το επιβλητικό αμάξωμα, με τις ρετρό καταβολές και την έντονα κεκλιμένη οροφή, αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από την πρωτότυπη Maybach Excelero του 2004, αλλά και από τα Vision Grand Turismo και IAA Concept. Φέρνει στο σήμερα, την έννοια του πολυτελούς coupe της δεκαετίας του 1930, διανθίζοντάς την φυσικά άπλετα με τεχνολογία.

Ακόμα δεν είναι γνωστό το τεχνολογικό κομμάτι του Mercedes-Maybach 6, ωστόσο θα ποντάραμε τα λεφτά μας στην ηλεκτροκίνηση. Προφανώς έχει χτιστεί πάνω σε μια επιμηκυμένη εκδοχή του πατώματος της Mercedes S-Class Coupe.

Οι δύο gullwing πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, για να αποκαλύψουν ένα τεχνολογικό «καταφύγιο». Ένα γιγάντιο heads-up display, καταλαμβάνει όλο το μήκος του παρμπρίζ, ενώ οι δύο επιβάτες δείχνουν να περιβάλλονται από μία επιφάνεια αφής, μέσω της οποίας φανταζόμαστε πως θα γίνονται όλες οι ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.

Περισσότερα θα έχουμε κατά την επίσημη παρουσίαση του πρωτότυπου μοντέλου.

 

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook