Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνούς Σκακιστικού τουρνουά “ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ 2016”, η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, ο Α.Ο. “ΤΑΝΟΣ”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβών “Μανώλης Ραυτόπουλος”, σε συνεργασία με το Μουσικό Σύνολο “VAMOS ENSEMBLE”, διοργανώνουν Συναυλία, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 9:00, στην πλατεία των Καλυβών. 

Το πρόγραμμα του μουσικού συνόλου VAMOS περιλαμβάνει συνθέσεις Ελλήνων κυρίως δημιουργών, αλλά και κομμάτια από το ξένο ρεπερτόριο τα οποία άφησαν την σφραγίδα τους την εποχή που κυκλοφόρησαν.

Το σύνολο αποτελεί το σημείο συνάντησης μιας ομάδας ανθρώπων με ευαισθησία και μεράκι για τη μουσική. Μια πρωτοβουλία εναλλακτική στα μουσικά δρώμενα του τόπου, που γεννήθηκε στο Βάμο, και σιγά σιγά αγκάλιασε φίλους μουσικούς με τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες και κυρίως την ίδια αισθητική αντίληψη για τη μουσική.

Στόχος του είναι να διαμορφώσει τη δική του καλλιτεχνική ταυτότητα σκιαγραφώντας την εικόνα του στο ευρύτερο μουσικό τοπίο με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερα μουσικά ηχοχρώματα. Επιχειρεί να πλησιάσει το κοινό και να το κερδίσει παίζοντας όλα τα είδη μουσικής με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην προβάλλεται μόνο ο στίχος με μια απλή συνοδεία αλλά να δίνεται μεγάλη βαρύτητα στη μουσική έκφραση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook