Τον τρόμο και τον πανικό έχει σπείρει στο Ναύπλιο ένας αδέσποτος… πύθωνας που φέρεται να κυκλοφορεί ελεύθερος, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων! Το μεγαλόσωμο ερπετό λέγεται ότι κινείται στην περιοχή των Λευκακίων, όπου οι κάτοικοι έχουν θορυβηθεί και κλείνουν τα παιδιά τους στα σπίτια.

Οι φήμες για την ύπαρξη του πύθωνα ξεκίνησαν από βοσκούς της περιοχής που είπαν πως τον είδαν και τρόμαξαν από το μέγεθος του! Άλλοι πρόσθεσαν ότι τον είδαν να κρέμεται από κάποιο δένδρο και άλλοι ότι τον είδαν να σέρνεται ανάμεσα στα μνήματα στο νεκροταφείο του χωριού, όπου μάλιστα συγκεντρώθηκαν κάτοικοι για να τον αντιμετωπίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι τοπικές αρχές, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει καταγγελθεί η εξαφάνιση φιδιού από κάποια έκθεση ή κατάστημα, ή έστω σπίτι κάποιου με ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτού του είδους τα «κατοικίδια». Ωστόσο, οι κάτοικοι δεν πείθονται και έχουν τρομοκρατηθεί καθώς, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι περισσότεροι βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους και τα παιδιά παίζουν στις αυλές ή τις αλάνες του χωριού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook