Τέσσερις Βούλγαροι συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στο Ηράκλειο.

Οι δύο από τους συλληφθέντες, δράστες τριών κλοπών, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα, από δωμάτια ξενοδοχείων, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου

Οι τέσσερις Βούλγαροι, 26χρονος, 21χρονος, 17χρονος και 18χρονη, συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου,

Ειδικότερα, χθες το πρωί άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε 30χρονος υπήκοος Ρωσίας, κινητό τηλέφωνο και τσάντα η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή απορρίπτοντας στο έδαφος την τσάντα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 17χρονος με την 18χρονη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και ακόμα δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία όπως προέκυψε είχαν αγοράσει από 26χρονο υπήκοο Βουλγαρίας.

Άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου εντοπίστηκε ο 26χρονος και ακόμα ένας 21χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, είχαν διαπράξει την ανωτέρω κλοπή.

Επιπλέον, την 22.08.2016 και την 23.08.2016, οι δύο αλλοδαποί είχαν προβεί στη διάπραξη ακόμα δύο κλοπών σε δωμάτια ξενοδοχείων σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικό υπολογιστή, , ξυριστική μηχανή), κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα και συνελήφθησαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook