Το γαϊτανάκι ανακοινώσεων μεταξύ Πλατανιά και Α.Ο. Χανιά φαίνεται ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η ΠΑΕ Πλατανιάς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΑΟΧ εναντίον της, με νέα που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής (24/7) απαντάει άμεσα στην άλλη χανιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή ως ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δεν είμαστε συνηθισμένοι να συμμετέχουμε σε θέατρα παραλόγου και να ανακατεύουμε την φίλαθλη κοινή γνώμη, αρνούμαστε να δώσουμε την ευκαιρία στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ να γίνουμε συμπρωταγωνιστές σε ένα άτυπο παιχνίδι ανούσιων εντυπώσεων.

Μόνο αυτό: Αν η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ είχε σχέση με τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους Τσακογιάννηδες ένα τουλάχιστον πέναλτι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο θα το έπαιρνε, αν όχι θα ήταν μέσα στις θέσεις των μπαράζ.

ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ»

Τελευταία ενημέρωση 21:49

Νωρίτερα:

Ακόμα ένα επεισόδιο προστέθηκε την Κυριακή (24/7) στον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ ΑΟΧ και Πλατανιά. Μετά την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» (Πλατανιάς: «Να αναζητήσει αλλού τα αίτια ο ΑΟΧ της μαζικής αποχώρησης παικτών») υπήρξε άμεση αντίδραση με απάντηση από την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ δυσκολεύεται να καταλάβει τον αιφνίδιο πανικό της ΠΑΕ Πλατανιάς και του Προέδρου της κ. Στέλιου Βαρουξάκη. Οι πρόσφατες επικριτικές αναφορές στελεχών μας, μεταξύ αυτών και του Γιάννη Ντερμανάκη για τη σαπίλα και τις υπόγειες διαδρομές στο ποδόσφαιρο και τους Τσακογιάννηδες, περιέργως αναστάτωσαν το φιλικό σωματείο της ΠΑΕ Πλατανιάς και τον κ. Βαρουξάκη που ενώ δεν κατονομάστηκε, θεωρεί οτι φωτογραφίζεται. Τελικά μήπως στην ΠΑΕ Πλατανιάς γνωρίζουν πράγματα που εμείς οι υπόλοιποι αγνοούμε; Όσο για τη διχαστική τακτική που το συμπαθές κατά τα άλλα σωματείο του Πλατανιά επέλεξε, παρά τις μέχρι πρότινος αντίθετες διακηρύξεις του, εκφράζουμε τη λύπη μας. Πρόοδος με ακροβατικά πάνω σε αυγά είναι αδύνατη!!!

Λυπούμαστε επίσης που κάποιοι επένδυσαν στη διάλυση του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ και σήμερα διαπιστώνουν ότι το σενάριο ήταν όνειρο θερινής νυκτός (Ιουλίου στην προκειμένη περίπτωση). Ο Α.Ο.ΧΑΝΙΑ είναι βασική συνιστώσα της συνείδησης της Χανιώτικης κοινωνίας. Είναι ανάχωμα υπερηφάνειας.

Η εντυπωσιακή λαϊκή στήριξη της ομάδας μας, η ιστορία της και η προσήλωσή της στον υγιή αθλητισμό και στη διαφάνεια, εγγυώνται το μέλλον της. Είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες, αντίθετοι σε συναλλαγές!   

ΠΑΕ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ»                                    

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook