Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΤΑΛΩ ANEK LINES στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, το οποίο διεξήχθη 22-23 Ιουλίου στην Αθήνα. Οι Χανιώτες αθλητές κατέκτησαν συνολικά 3 μετάλλια ένα περισσότερα από την προηγούμενη χρονιά.

Στην ατομική χρονομέτρηση ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης απέδειξε ότι για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι ο πιο δυνατός και κέρδισε με διαφορά 35 δευτερολέπτων βάζοντας την σφραγίδα του στην τελευταία του χρονιά σαν νέος. Στους άνδρες ο Δρακάκης Γιάννης ήταν 10ος και ο Ροβάκης Δημήτρης 13ος.

Στην κατηγορία γυναικών η Κανδυλάκη Ελευθερία αγωνιζόταν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία και παρά τον τραυματισμό που είχε να αντιμετωπίσει τερμάτισε 2η . 4η ήταν η Πρίντεζη Χριστίνα και 8η η Τζομπανάκη Κατερίνα.

Το Σάββατο ήταν ο αγώνας αντοχής 160 χλμ για τους άνδρες και 106 για τις γυναίκες η ζέστη, η ώρα διεξαγωγής του αγών και η διαδρομή δυσκόλεψε πολύ την προσπάθεια των αθλητών. Ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης κατάφερε και τερμάτισε 3ος σπριντάροντας των 4ο αθλητή αφού είχε αρκετή βοήθεια από τον συναθλητή του Δρακάκη Γιάννη και αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους αθλητές. Ο Βεργής Βασίλης τερμάτισε 19ος και ο Δρακάκης Γιάννης 21ος.

Στις γυναίκες η Τζομπανάκη Κατερίνα τερμάτισε 7η και η Πρίντεζη 6η ενώ η Κανδυλάκη  εγκατέλειψε λόγω τεχνικού προβλήματος.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάβασης στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: talosteam.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook