Μια 23χρονη μητέρα, 3 παιδιών, από τη Βρετανία κατηγορείται για την δολοφονία των δυο παιδιών της, όταν έβαλε φωτιά στο ίδιο της το σπίτι για να ευαισθητοποιήσει τον σύντροφό της που την απατούσε, όπως αποκάλυψε σήμερα το δικαστήριο.

Η Fiona Adams, σύμφωνα με τη DailyMail, δήλωσε αθώα για τη δολοφονία του 5χρονου Niamh και της 2χρονης Cayden, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά στο Buxton του Derbyshire τον περασμένο Απρίλιο.

Η νεαρή μητέρα κατάφερε να γλιτώσει από τη φωτιά όταν πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου μαζί με τον 8 μηνών γιο της Kiernan στην αγκαλιά της.

Στη δίκη που ξεκίνησε τη Δευτέρα, ο δικηγόρος Timothy Spencer δήλωσε στους ενόρκους ότι η Adams με αυτό τον τρόπο επιζητούσε την προσοχή του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών, James Maynard, αφότου η σχέση τους έληξε.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Maynard απατούσε επανειλημμένα την 23χρονη, με πρώτη φόρα λίγο καιρό μετά την γέννηση του Niamh. Το γεγονός της δημιούργησε μεγάλη απογοήτευση κάτι που την οδήγησε στο να απειλεί ακόμη και για αυτοκτονία.

Κατά το παρελθόν, η Adams είχε απειλήσει το 2006 να πηδήξει από μια γέφυρα, κάτι που τελικά δεν πραγματοποίησε. Έναν χρόνο μετά έκανε ένα ακόμα παιδί με τον Maynard, την μικρή Cayden. Το 2008 χώρισαν οριστικά, όταν η Adams επιβεβαίωσε πως ο σύντροφός της εξακολουθούσε να την απατάει με μια άλλη γυναίκα.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού δείχνει την 23χρονη γυναίκα να σκηνοθετεί το όλο συμβάν σαν να της είχαν επιτεθεί βάνδαλοι. Η δίκη συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook