Οι Έλληνες αστυνομικοί που περίμεναν την Χίλαρι Κλίντον είχαν διαβάσει τα δημοσιεύματα για τις αμαζόνες της σιδηράς κυρίας των ΗΠΑ.

Όταν προσγειώθηκε η πτήση της, κατάλαβαν ότι τα ρεπορτάζ δεν είχαν καμία δόση υπερβολής.

Όπως αναφέρει το newsbeast, πίσω από την υπουργό Εξωτερικών ξεπρόβαλε μία… «ράμπο» με κραγιόν. Με στιλ Λάρα Κροφτ και γυαλιά ηλίου, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή ανάμεσα στους Αμερικανούς πράκτορες που συνόδευαν την αποστολή στην Αθήνα.

Πιο θηλυκή και πιο κομψή από τις «καλόγριες της επανάστασης» όπως είναι γνωστές οι σωματοφύλακες του Μουαμάρ Καντάφι, διακρίνεται για τη στρατιωτική πειθαρχία της και για την αφοσίωσή της στην υπουργό.

Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της Κλίντον στην Αθήνα, ήταν «σκιά» της. Είναι ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης της υπουργού. Επιθεωρεί ακόμη και τα βάζα με τα λουλούδια στους χώρους των επισκέψεων και ξέρει τα μυστικά των όπλων καλύτερα από τις μάρκες των καλλυντικών.

Πρόκειται για μία από τις 13 αμαζόνες που ανήκουν στην αμερικανική προεδρική φρουρά ασφαλείας. Όπως αναφέρει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος», οι αμαζόνες χαρακτηρίζονται για την πειθαρχία και το στρατιωτικό τρόπο ζωής τους.
Όταν βρίσκονται σε ταξίδι, δεν προλαβαίνουν καν να πάνε… στην τουαλέτα, γι’ αυτό πίνουν ελάχιστο νερό και τρώνε λιτά. Πρέπει να μπορούν να μείνουν ξύπνιες ακόμη και για 48 ώρες, εάν χρειαστεί, ενώ εντύπωση προκαλεί η άνεση και η ευελιξία τους καθώς περπατούν πάνω σε ψηλά τακούνια. Σε αυτούς που τις ρωτούν εάν έχουν προσωπική ζωή η απάντηση είναι κοφτή: «Όχι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook