Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επανέρχεται στην κόντρα του με το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στη Real News.

Εκεί, απατώντας σχετικά με το εξοχικό της μητέρας του, είπε:

«Η εφημερίδα συνδέεται με έναν συγκεκριμένο εκδότη του οποίου η περίπτωση είναι γνωστή στο Πανελλήνιο και βρίσκεται στον Εισαγγελέα, μετά από πολύχρονη έρευνα του ΣΔΟΕ. Αυτό για όσους έχουν απορήσει για την επαναλαμβανόμενη επίθεση λάσπης και συκοφαντίας εναντίον μου και για την οποία φυσικά θα κινηθώ δικαστικά. Σε ότι αφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση και παρά το γεγονός ότι το ακίνητο δεν μου ανήκει, έδωσα όλες τις λεπτομέρειες στη δημοσιότητα ακριβώς για να δείξω ότι δεν έχω να κρύψω τίποτα.

Το ακίνητο (με κτίσμα της δεκαετίας του ’60) αγοράστηκε με νόμιμο συμβόλαιο από τη μητέρα μου πριν 14 χρόνια, ενταγμένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη στο νόμο Τρίτση. Η μητέρα μου, ως αποκλειστική ιδιοκτήτρια είναι ένας εκ των 100 ιδιοκτητών ακινήτων της περιοχής που έχουν εδώ και καιρό προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά απόφασης της διοίκησης που πριν από δύο χρόνια κήρυξε την περιοχή ως αναδασωτέα.

Το «Πρώτο Θέμα» ζητάει την παραίτησή μου, όμως εγώ όπως και κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζω ότι η χώρα έχει θεσμούς και ότι οι εποχές που τις παραιτήσεις των υπουργών τις αποφάσιζαν και τις εκβίαζαν εφημερίδες και εκδότες έχουν περάσει. Αυτό είναι το πραγματικό ηθικό θέμα».

Εμείς τώρα τι δεν καταλαβαίνουμε; Ότι οι πολιτικοί άνδρες και οι οικογένειές τους αντί να αποτελούν κοινωνικά πρότυπα και να είναι παραδείγματα προς μίμηση, εντάσσονται σε… νόμους Τρίτση; Ότι η μητέρα του Υπουργού Περιβάλλοντος έχει προσφύγει, με άλλους 100, στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά απόφασης της διοίκησης που πριν δύο χρόνια κήρυξε την περιοχή ως αναδασωτέα; Τι δεν καταλαβαίνουμε;

Ίσως -βεβαίως- και να είμαστε «βλάκες», «κορόιδα» και «εκτός πραγματικότητας» που ποτέ δεν αποκτήσαμε ένα ακίνητο «ενταγμένο στο νόμο Τρίτση» και μετά να προσφεύγουμε εναντίον εκείνων που κήρυξαν μια περιοχή αναδασωτέα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook