Με 2.500 ευρώ έφυγαν απατεώνες από τον Κακόβατο Ηλείας, όπου κατάφεραν να αποσπάσουν το εν λόγω ποσό από μία ηλικιωμένη γυναίκα 85 ετών, προκειμένου, όπως υποστήριξαν, να τα δώσουν στον εγγονό της που μένει στην Αθήνα.

Όπως δημοσιεύει το zougla.gr, το πρωί της Παρασκευής, δύο άγνωστοι πλησίασαν την ηλικιωμένη, η οποία βρισκόταν έξω από το σπίτι της, και της ζήτησαν να τους δώσει χρήματα για λογαριασμό του εγγονού της που αντιμετώπιζε άμεσο οικονομικό πρόβλημα.

Στην αρχή, η 85χρονη γυναίκα δεν τους πίστεψε. Όμως, οι δύο άγνωστοι κατάφεραν τελικά να την πείσουν ότι ο εγγονός της είχε πραγματικά ανάγκη. Την πήραν με το αυτοκίνητό τους και την πήγαν αρχικά στην Εμπορική τράπεζα στη Ζαχάρω, όπου έκανε ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό της, και εν συνεχεία στην ΑΤΕ, όπου και από εκεί πήρε άλλο ποσό, και, αφού συγκέντρωσε τα 2.500 ευρώ, τα έδωσε στους δύο αγνώστους, για να τα πάνε στον εγγονό...

Ύστερα από λίγη ώρα κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει και ενημέρωσε την αστυνομία. Πρόκειται μάλλον για δύο άτομα που πριν από λίγες ημέρες είχαν εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους στα Λεχαινά.