Ο Κισσαμικός “πάλεψε” να φέρει στα Χανιά τον Ολυμπιακό για φιλικό παιχνίδι, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έχουν προγραμματίσει ήδη αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Παρ’ όλα αυτά οι πρωταθλητές Ελλάδας στέλνουν την ομάδα Κ20, που τα τελευταία χρόνια κατακτάει τον τίτλο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, να αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό σε φιλικό αγώνα στο Μάλεμε.

Προπονητής της Κ20, από την οποία έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα οι Ρέτσος, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας κ.α., είναι ο Βασίλης Βούζας, που πριν από μερικά χρόνια είχε συζητήσεις με τον Κισσαμικό για να αναλάβει την ομάδα προ… Μπαξεβάνου εποχή.

Η διοίκηση του Κισσαμικού δίνει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στον αγώνα της Τετάρτης (31/08, 18:00), αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου.

Η ανακοίνωση, στην οποία υπάρχουν ευχαριστίες στον Πλατανιά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μανώλη Μαθιουλάκη για την παραχώρηση του Μάλεμε:

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Μάλεμε, η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο δίνει σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού.

Η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ενώ κάθε χρόνο διακρίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος. Από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα των “ερυθρόλευκων” αρκετοί ποδοσφαιριστές. Προπονητής της Κ20 είναι ο Βασίλης Βούζας.

Η γενική είσοδος για τον φιλικό αγώνα είναι 5 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Πλατανιάς και προσωπικά τον Πρόεδρό της κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, για την παραχώρηση του γηπέδου Μάλεμε, για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα.

*Στη φωτ. από τη σελίδα της Κηφισιάς η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού όπως παρατάχτηκε στο φιλικό με την ομώνυμη ομάδα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook