Η Olympic Air παρέχει στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφέροντας το επόμενο διάστημα άλλες 3.000 θέσεις.

Στο πρόγραμμά της έχει ενταχθεί και το δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο, με το ναύλο για την απλή μεταφορά να ξεκινά από 67 ευρώ, ενώ προς Αθήνα από τα 48 ευρώ., ο ναύλος ξεκινά από τα 67 ευρώ, ενώ προς Αθήνα από τα 48 ευρώ.

Η νέα προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, για κρατήσεις από τις 25 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου και για ταξίδια που θα γίνουν από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 31 Αυγούστου 2011.

Παράλληλα, οι εταιρείες-μέλη της Star Alliance, Aegean Airlines και Scandinavian Airlines ανακοίνωσαν προ ημερών συμφωνία συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού, μέσω της οποίας οι επιβάτες της Scandinavian θα μπορούν να ταξιδέψουν σε περισσότερους και πιο γρήγορα προσβάσιμους προορισμούς στην Ευρώπη.

Νέες συνδέσεις

Επιπλέον, η κοινή εκμετάλλευση πτήσεων θα δώσει τη δυνατότητα στην AEGEAN να προσθέσει την Κοπεγχάγη, το Οσλο και τη Στοκχόλμη ως νέους προορισμούς στο Διεθνές της Δίκτυο. Η εν λόγω συνεργασία θα επιτρέψει εξάλλου στη SAS να προσφέρει πέντε νέες συνδέσεις μέσω Αθήνας: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω και Λάρνακα (Κύπρος).

Η SAS πραγματοποιεί 12 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις μεταξύ Κοπεγχάγης και Αθήνας. Η νέα συνεργασία θα προσθέσει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πτήσεων μεταξύ SAS και AEGEAN σε πέντε ευρωπαϊκά αεροδρόμια, καθώς και καλύτερη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη.

Πλέον, η SAS θα προσθέσει τα διακριτικά \”SK\” στις πτήσεις της AEGEAN από Αθήνα προς Χανιά, Ηράκλειο, Κω, Λάρνακα και Ρόδο, καθώς και στις πτήσεις από Αθήνα προς Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι και Ρώμη. Αντίστοιχα, τα διακριτικά της Aegean, \”Α3\”, θα τοποθετηθούν στις πτήσεις της SAS μεταξύ Κοπεγχάγης και Αθήνας, καθώς και σε πτήσεις από Κοπεγχάγη, Οσλο και Στοκχόλμη προς Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι και Ρώμη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook