Σε Μύκονο, Κορώνη και Ελούντα έκανε και φέτος τις διακοπές της η κόρη του «βασιλιά του τσιμέντου» Φιλάρετου Καλτσίδη, Αλίνα Καλτσίδου. 

Ο Καλτσίδης θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες στον κόσμο. Η Αλίνα είναι η μοναχοκόρη του, με την οποία ασχολήθηκαν όλοι το καλοκαίρι του 2013 όταν και έκανε στη βίλα της οικογένειας στη Μεσσηνία ίσως τον πιο φαντασμαγορικό γάμο των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα. 

Η Αλίνα, η οποία ζει στην Ελβετία και είναι γνωστή, πέρα από το γάμο της και τον πάμπλουτο πατέρα της και για το fashion blog της «La vitrine d’ Aline», μαζί με τον σύζυγό της Πάτρικ και τον μικρό γιο τους Νικόλα, μετά από τις διακοπές τους στο εξωτερικό βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Πού πήγαν; Μύκονο, Κορώνη Ελούντα. Και φυσικά βόλτες στο Αιγαίο με την 75 μέτρων πολυτελή θαλαμηγό τους «Sapphire». 

Στην Κορώνη διέμειναν στην απίστευτης χλιδής βίλα της οικογένειας στην οποία είχε γίνει και ο γάμος του ζευγαριού το καλοκαίρι του 2013. Στην Ελούντα έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο, όπως και στη Μύκονο. Το Νησί των Ανέμων δεν θα μπορούσε να λείπει από το χάρτη των διακοπών του ζευγαριού, μιας και η Αλίνα Καλτσίδου είναι από τους μεγαλύτερους φαν της Μυκόνου! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η συνεχής διαφήμιση που κάνει στο νησί μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media -στα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής- αλλά και στο blog της. Χαρακτηριστικό του πάθους της για το Νησί των Ανέμων είναι το μπλουζάκι με το οποίο κυκλοφορούσε λίγο πριν το γάμο της το καλοκαίρι του 2013 το οποίο έγραφε: «Mykonos ***** Saint Tropez». Την ίδια μπλούζα φόρεσε μάλιστα και φέτος!

Πηγή: www.defencenet.gr