Στο Ηράκλειο βρίσκεται για δεύτερη ημέρα σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας.

Ο κ. Δρίτσας το πρωί βρέθηκε στο οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους.

Ο υπουργός άκουσε από τους εργαζόμενους του οργανισμού για τα προβλήματά τους και τόνισε πως το επόμενο διάστημα θα καλυφθούν 14 από τις 21 οργανικές θέσεις που είναι κενές.

Ο υπουργός ανέφερε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια τόσο από το υπουργείο όσο και από την διοίκηση του ΟΛΗ αναφορικά με τις υποδομές του λιμανιού. “Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και για την προβλήτα 6”, είπε  κ. Δρίτσας.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις ιδιωτικοποιήσεις ο υπουργός Ναυτιλίας απάντησε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις μόνο όπου είναι απολύτως απαραίτητο, ενώ τόνισε πως “Στοίχημα της κυβέρνησης είναι τα λιμάνια να μείνουν στα χερια του κράτους”.

O κ. Δρίτσας στη συνέχεια επισκέφθηκε το περιπολικό σκάφος “Γαύδος”  του Λιμενικού Σώματος, ενώ αργότερρα συνατήθηκε με τον δήμαρχο Ηρακλείου στη Λότζια.

Όπως επεσήμαναν τόσο ο Υπουργός όσο και ο Δήμαρχος Ηρακλείου ήταν μία εθιμοτυπική συνάντηση που εξελίχθηκε σε συνάντηση ουσίας αφού συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τόσο το Δήμο Ηρακλείου όσο και τον Οργανισμό Λιμένος αλλά και το αρμόδιο Υπουργείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook