Ακόμα μία… παράσταση έδωσε η Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Με το εντυπωσιακό σκορ 31-8 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε της Κολομβίας, σημειώνοντας την 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της για τον προημιτελικό της Πέμπτης (01/09, 18:00). Περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής Εφήβων συγκεντρώνει η Ουγγαρία, που θα παίξει την Τετάρτη (31/08) με τον νικητή του αγώνα Ιαπωνία-Αίγυπτος για την πρόκριση στα προημιτελικά.

5 γκολ για την Εθνική Εφήβων σημείωσε ο Χανιώτης πολίστας Νίκος Παπασηφάκης, που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια και έφτασε συνολικά τα 15 γκολ στη διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 1-8, 2-8, 3-7

Κολομβία (Βλάντιμιρ Μολίνα): Ιντάλγκο, Μπουιτράγκο 1, Φορόντα, Ρουέντα, Κουέρβο 1, Μουνιόθ 1, Τομπόν, Ορόσκο 4, Ουρτάδο 1, Μόρα, Κιντέρο.

Ελλάδα (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Μαντής, Γκίκας, Γαρδίκας 6, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης 7, Παπαναστασίου 4, Γιαννόπουλος 4, Δελαγραμμάτικας 4, Προσινικλής, Παπασηφάκης 5, Κουρούβανης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook