Το απόγευμα της Δευτέρας (29/08) υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ροδά ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κύδων.

Παράλληλα με την έναρξη της προετοιμασίας τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σεζόν. Στόχος της Χανιώτικης ομάδας είναι η επάνοδός της στη Γ’ Εθνική.

Η επίσημη ενημέρωση του Κύδωνα:

Με μοναδικό στόχο την επάνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία ξεκίνησε χτες προετοιμασία η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων. Αρκετά τα νέα πρόσωπα, προεξέχοντος του νέου προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Ροδά.

Ο Κύδωνας Χανίων ξεκίνησε την Δευτέρα (29/8) το απόγευμα, στο κλειστό Κλαδισού, προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπου στόχος θα είναι η επάνοδος στην ΕΚΑΣΚ. Προφανώς ο Κύδωνας Χανίων είναι το φαβορί για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο.

Νέος προπονητής της ομάδας είναι πλέον ο Βορειοελλαδίτης Δημήτρης Ροδάς ο οποίος θέλει να καταστρώσει το πλάνο όχι μόνο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και της ερχόμενης τριετίας.

Μέλη της Επιτροπής μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, ομού του προέδρου Μιχάλη Ξυλάκη βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Κύδωνα Χανίων και έδωσαν και αυτή από την πλευρά τους, το στίγμα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Της πρώτης προπόνησης προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Ανάμεσα στους παίκτες και κάποια νέα πρόσωπα, καινούριοι παίκτες που θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Το βίντεο με το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης:

*Φωτογραφίες Στράτος Σολανάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook