Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκα πέταξε την Κυριακή το βράδυ στην Καλλιθέα ο ΟΦΗ που έμεινε στο 3-3 με την τυπικά γηπεδούχο Δόξα Δράμας.

Το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τον ΟΦΗ να βρίσκετε δύο φορές πίσω στο σκορ και να ισοφαρίζει σε 2-2. Η κρητική ομάδα άγγιξε το πολύτιμο τρίποντο στο 84΄όταν ο Ρούσεφ με σουτ έκανε το 3-2 όμως η Δόξα Δράμας με ένα «κεραυνό» του Τσιμπλίδη από τα 30 μέτρα έκανε το 3-3 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας πλέον νέο ενδιαφέρον στην διαδικασία των πλέϊ οφ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Δόξα Δράμας ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στην πρώτη της καλή αντεπίθεση έκανε το 1-0 όταν ο Χλωρός βρέθηκε απέναντι στον Βεζυρίδη και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα αντέδρασε άμεσα όμως καθώς ισοφάρισε σε 1-1 στο 23΄ με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Καμπάνταη. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45΄ η Δόξα πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με 2-1 όταν ο Γελαδάρης εκτέλεσε το φάουλ και ο Νίκος Τσιμπλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη που δεν αντέδρασε σωστά σε αυτή την φάση.

Ο ΟΦΗ όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφερε και πάλι να ισοφαρίσει σε 2-2 όταν ο Ρόβας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και η μπάλα αφού πέρασε από πολλά πόδια έφτασε στον Καμπάνταη που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τοπαλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από την Δόξα που προσπάθησε να κρατήσει δυνάμεις και περισσότερο έπαιξε για την ισοπαλία. Η είσοδος του Ρούσεφ στο 82΄ αποδείχτηκε λύρα εκατό για τον ΟΦΗ καθώς ο Βούλγαρος μέσος δύο λεπτά αργότερα με κοντινό σουτ έκανε το 3-2 για την ομάδα του.

Η τύχη όμως δεν ήταν με την κρητική ομάδα καθώς ο Νίκος Τσιμπλίδης που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Δόξα Δράμας με έναν «κεραυνό» από 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη κάνοντας το τελικό 3-3. Ένα αποτέλεσμα που έφερε απογοήτευση στους παίκτες του ΟΦΗ που ήταν στεναχωρημένοι με αυτή την ισοπαλία και τον τρόπο που ήρθε.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Βερόν (57\’ Ουκάρ), Ζορμπάς (76\’ Κατσικογιάννης), Ρόβας (82\’ Ρούσεφ), Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Παπουλής, Καμπάνταης.

Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Καρακώστας, Βέρτζος, Σιάκκας, Τσιμπλίδης Ν., Τσιμπλίδης Ρ. (81\’ Τρελόπουλος), Ρούτσης, Κουμπρόγλου, Χλωρός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook