Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Α.Ο. Χανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αρκετές είναι οι αφίξεις παικτών τις τελευταίες ημέρες.

Εδώ και λίγες ημέρες με την ομάδα προπονείται ο Ηρακλειώτης αμυντικός Μπάμπης Δαμιανάκης, που παραχωρήθηκε δανεικός από την ΑΕΛ (τον είχε αποκτήσει από τον ΟΦΗ) και ο 22χρονος μέσος Σπύρος Φουρλάνος, που ξεκίνησε την καριέρα από τον Παναθηναϊκό και έπαιξε ακόμα σε Κλαμπ Μπριζ, Καλλονή, Πανιώνιο και Παναχαϊκή. Είναι διεθνής με την Εθνική U21 και έχει συμμετοχές και με τις U20, U19 και U17.

Στη γραμμή κρούσης της ομάδας προστέθηκε ο Ισπανός επιθετικός Εσάου Ρόχο Μαρτίνεζ (γενν. 27/08/1988), που αγωνιζόταν στην Αθουκουέσα. Την περασμένη σεζόν στην 4η κατηγορία της Ισπανίας πέτυχε 25 γκολ σε 32 ματς. Τη σεζόν 2014-2015 στο Περιφερειακό πρωτάθλημα είχε 19 γκολ σε 30 ματς. Τη σεζόν 2013-2014 πέτυχε 9 γκολ σε 33 εμφανίσεις με την Αθουκουέσα στην 4η κατηγορία.

Ακόμα για την επίθεση αποκτήθηκε από τον Ρούβα ο Χρήστος Ντούμος, που έχει παίξει και στην Κηφισιά, ενώ ξεκίνησε από την ΑΕΚ.

Για τη μεσαία γραμμή ήρθε ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Χοακίμ Αντουκόρ (γενν. 02/05/1993). Σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε από την Πάρμα Γκάνας και στη συνέχεια βρέθηκε στην Εμιρέιτς Σπόρτινγκ. Ακολούθησαν η Γκέφλε στη Σουηδία και η Τροφένσε στην Πορτογαλία. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της Μπεζιέρ στην 3η κατηγορία της Γαλλίας.

Πρόβλημα με την έδρα

Η ΠΑΕ Πλατανιάς δεν έδωσε παραχωρητήριο στον Α.Ο. Χανιά για να δηλώσει ως δεύτερη έδρα το γήπεδο Μάλεμε, ώστε να παίζει εκεί τις ημέρες που ενδεχομένως να συμπίπτουν παιχνίδια με τους “ερυθρόλευκους” στα Περιβόλια και έτσι η ομάδα στρέφεται στη λύση τυ ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook