Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 στο δ.δ. Αστριτσίου Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων βραβεύτηκε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου Α/Β΄ Καρακούδης Στυλιανός, Πρόεδρος της Π.ΕΝ.Α.Α.και Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας Αστριτσίου “την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 λόγω της εορτής του Αϊ Γιάννη του Ριγολόγου έγινε κατανυκτικός εσπερινός στο εκκλησάκι το οποίο βρίσκεται στην Κάτω Βρύση Αστριτσίου. Μετά τον εσπερινό πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στο παραδοσιακό καφενείο της Κάτω Βρύσης με το συγκρότημα του Κώστα Νοδαράκη, στην διάρκεια της οποίας τιμήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Αστριτσίου ο Διοικητής του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου Α/Β´ Στυλιανος Καρακουδης ως ένδειξη αναγνώρισης και προσφοράς στην ασφάλεια του πολίτη και της τοπικής κοινωνία

Με την πράξη αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Διοικητή και το προσωπικό του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου για την άριστη συνεργασία μας όλο το χρονικό διάστημα στο οποίο είμαστε στο Τοπικό Συμβούλιο.”

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας συγχαίρει τον Πρόεδρο της και Διοικητή του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου για τη διάκρισή του αυτή, διότι μέσα σε μια δύσκολη για την εποχή οικονομική και κοινωνική συγκυρία μία τέτοια ενέργεια εκ μέρους των πολιτών της τοπικής κοινωνίας αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η Αστυνομία βρίσκεται δίπλα στη κοινωνία και το αντίστροφο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook