Εμφανώς στεναχωρημένος και απογοητευμένος από την ισοφάριση της ομάδας του στις καθυστερήσεις παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο 53χρονος τεχνικός δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια και στην τοποθέτηση του για τον αγώνα τόνισε : «Όταν δέχεσαι γκολ στο 92΄είναι φυσικό και επόμενο να νιώθεις στενοχωρημένος. Συνεχίζουμε, όμως να είμαστε πρώτοι στα play off και να έχουμε τον πρώτο λόγο. Ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι και όσες φορές και αν γίνει αυτή η φάση, δεν πρόκειται να καταλήξει σε γκολ. Σε εμάς όμως μπήκε στα δίχτυα».

Όσο για την συνέχεια της διαδικασίας των πλέϊ οφ ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει στο τέλος να πάρει την άνοδο λέγοντας ότι «Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με τον Διαγόρα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Οι παίκτες κατέθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Προχωράμε».

«Είναι εκπληκτικό αυτό που έγινε»

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Μιχάλης Γρηγορίου από την πλευρά του μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και την προσπάθεια που κατέβαλαν επισημαίνοντας ότι «Το πρωί είχαμε διαβουλεύσεις για να δούμε αν μπορούμε με δώδεκα παίκτες να αγωνιστούμε. Πιστεύω ότι όλη η πόλη της Δράμας και όλη η Ελλάδα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους παίκτες της Δόξας. Είναι εκπληκτικό αυτό που έγινε. Οι ποδοσφαιριστές βγάζουν απίστευτη ψυχή στο γήπεδο. Η παρωδία ωστόσο συνεχίζεται. Η ομάδα έδειξε ότι έχει βαριά φανέλα και ιστορία και αν τα play off ξεκινούσαν κανονικά, αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με ποσοστά, τα περισσότερα θα ήταν υπέρ μας, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν ίσοι απέναντι σε μία πλήρη ομάδα και τα παιδιά χωρίς να έχουν συμβόλαια αρκετοί, τιμούν την ομάδα και τον εαυτό τους. Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο που ταξίδεψε από τη Δράμα για να είναι στο πλευρό μας».

Ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας που έδωσε το παρόν στη συνέντευξη τύπου εκπροσωπώντας του συμπαίκτες του τόνισε : «Για το παιχνίδι δεν χρειάζεται να πω τίποτα ούτε για την προσπάθεια που κάνουμε. Αυτό που κάνουμε και περνάμε εμείς οι 12 δεν πληρώνεται με τίποτα, μόνο εμείς ξέρουμε τι περνάμε. Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια είναι λίγα. Τώρα θέλουμε να καθαρίσει το μυαλό μας και να δούμε τια θα γίνει στη συνέχεια. Είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε και άλλο 90 λεπτό, περιμένουμε κάποια παιδιά να μας βοηθήσουν. Ότι κάνουμε το κάνουμε για τον κόσμο και την πόλη. Θα μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, δεν ξέρω αν θα παίξουμε, αλλά αν μπούμε στο γήπεδο θα δώσουμε και την ψυχή μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθειά του και ελπίζω ότι τον ανταμείψαμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook