Το CU και τα Praktiker καλωσορίζουν τους πρωτοετείς φοιτητές στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους με ένα μοναδικό δώρο. Όλοι οι CU συνδρομητές που ξεκινούν φέτος τη φοιτητική τους ζωή, μπορούν να αποκτήσουν μία δωροεπιταγή αξίας €80, για αγορές άνω των €500 από τα καταστήματα Praktiker, όπου οι φοιτητές μπορούν να βρουν τα πάντα για το φοιτητικό τους σπίτι.

Συγκεκριμένα, από τις 5 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2016, οι CU συνδρομητές που ξεκινούν φέτος τη φοίτησή τους σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ και θέλουν να εξασφαλίσουν τη δωροεπιταγή από τα Praktiker θα πρέπει να:

•    Στείλουν μήνυμα με τη λέξη STUDENT στο 54646, ώστε να λάβουν τον μοναδικό κωδικό

•    Δείχνουν τον κωδικό μαζί με το αποδεικτικό εισαγωγής σε ΑΕΙ/ΤΕΙ ή το φοιτητικό πάσο στις «Πληροφορίες» οποιουδήποτε καταστήματος Praktiker, ώστε να λάβουν τη δωροεπιταγή

•    Εξαργυρώσουν τη δωροεπιταγή κατά τη συναλλαγή τους στο ταμείο του καταστήματος

Παράλληλα, όλοι οι CU συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση 10% σε ένα από τα 15 καταστήματα  Praktiker σε όλη την Ελλάδα για αγορές από 40 έως 1.000€, στέλνοντας απλώς με μήνυμα τη λέξη PRAKTIKER στο 54646 και λαμβάνοντας τον αποκλειστικό κωδικό.

Το κόστος αποστολής μηνύματος στο 54646 είναι 0,2€/κωδικό. Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές του CUAround, στο cu-around.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook