Τις βουτιές τους στη Σκιάθο απόλαυσαν αυτές τις μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου με τον γιο της Φίλιππο, την έγκυο Δέσποινα Καμπούρη και τους φίλους τους. Οι δυο παρουσιάστριες βρέθηκαν μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

H Δέσποινα Καμπούρη που βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τον ερχομό της κορούλας της, βρέθηκε στις Σποράδες και έκανε τα μπανάκια της μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Παύλο Σταματόπουλο, τη Ρούλα Σταματοπούλου και άλλους φίλους τους. Όλοι μαζί κολύμπησαν στα καθαρά νερά του νησιού και έκαναν βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

\"\"

 

Ο φωτογραφικός φακός του “OK” και του “HELLO!” τις απαθανάτισε στην παραλία της Σκιάθου. Η Σίσσυ μαζί με τον γιο της Φίλιππο έκαναν παιχνίδια στο νερό και κολυμπούσαν για πολλές ώρες. Την ίδια στιγμή και η Δέσποινα που ξέρει ότι το κολύμπι βοηθά πολύ στην εγκυμοσύνη βούτηξε κι αυτή στη θάλασσα.

\"\"

 
Όλη η παρέα πέρασε πολύ καλά που δεν δίστασε να παρατείνει τις διακοπές της στο νησί, ενώ η Σίσσυ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανέβαζε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο twitter.
 
Δες φωτογραφίες:

\"\"

\"\"

\"\"

 
\"\"

\"\"
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook