Κατάληψη των οικονομικών υπηρεσιών του Ηρακλείου και των Χανίων πραγματοποιούν και σήμερα οι ιδιοκτήτες των ταξί  διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργείου μεταφορών να ανοίξει το επάγγελμα τους.

Οι αυτοκινητιστές όπως δηλώνουν θα παραμείνουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρες στις εφορίες, ενώ η στάση τους τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί από τις εξελίξεις.

Σήμερα αντιπροσωπείες των ιδιοκτητών των ταξί από όλη την Κρήτη βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να καθορίσουν από κοινού το ποια στάση θα κρατήσουν το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι ο Ν. Παπαντωνάκης, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δ.Χανίων και μέλος της Γραμματείας Χανίων της ΠΑΣΕΒΕ, επισκέφθηκε τους αγωνιζόμενους μικροϊδιοκτήτες ταξί που έχουν αποκλείσει και σήμερα την Εφορία Χανίων και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα τους. Ακόμα τους κάλεσε να συμπαραταχθούν σε κοινό μέτωπο αγώνα με όλους τους  εργαζόμενους, τους μικροεπαγγελματίες, τους αγρότες ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της τρόικας και του κεφαλαίου που ισοπεδώνει τα εργατικά δικαιώματα και συνθλίβει τους αυτοαπασχολούμενους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook