Εξιχνιάστηκαν σήμερα,από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 20 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. 

Συνελήφθη, 36χρονος Ιρακινός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Ειδικότερα, από την αστυνομική προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 36χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 06.05.2016 έως και την 29.08.2016, είχε διαπράξει είκοσι (20) διαρρήξεις αυτοκινήτων, που τελέστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, ο 36χρονος αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, υπολογιστές, tablet, i-pad, βιντεοκάμερα, φωτογραφικές μηχανές και άλλα), είδη ένδυσης και υπόδησης, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 15.000 ευρώ, καθώς επίσης και χρηματικά ποσά άλλων χωρών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, tablet, φωτογραφική μηχανή) προσωπικά έγγραφα (διαβατήρια,  ταυτότητες,) και διάφορα αντικείμενα (γυαλιά, κινητά τηλέφωνα, σακίδια, τσάντες) καθώς και  χρηματικά ποσά άλλων χωρών. Μέρος από τα κατασχεθέντα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες. 

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook