Συνήθεια έχει γίνει από ότι φαίνεται στους νεαρούς να βγάζουν τα μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους.

Άλλο ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ στη Χερσόνησο με πρωταγωνιστές δύο παρέες Ελλήνων και Ολλανδών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία των Ολλανδών, δύο Ηρακλειώτες ηλικίας 27 και 19 ετών που κινούνταν με το αυτοκίνητό τους, χωρίς λόγο σταμάτησαν, τράβηξαν μαχαίρι και τους επιτέθηκαν ενώ αυτοί προχωρούσαν πεζοί σε δρόμο της περιοχής.

Στη συνέχεια οι Ηρακλειώτες εξαφανίστηκαν ενώ ένας από την παρέα των Ολλανδών αντιλήφτηκε ότι είχε χτυπηθεί στο χέρι.

Οι νεαροί Ολλανδοί δεν άφησαν το περιστατικό να περάσει έτσι και κατέληξαν στο Τμήμα αναφέροντας το τι είχε συμβεί λίγο νωρίτερα και περιγράφοντας τους δύο δράστες της επίθεσης.

Η Αστυνομία έδρασε άμεσα, συνέλαβε τους δύο νταήδες αλλά όταν ήρθε η ώρα της κατάθεσης αυτοί έδωσαν διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη.

Όπως είπαν, εκείνοι ήταν που δέχτηκαν αναίτια επίθεση από τους Ολλανδούς που τους περικύκλωσαν με απειλητικές διαθέσεις και τότε αυτοί έβγαλαν μαχαίρι για να τους εκφοβίζουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν το χρησιμοποίησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες του Α.Τ Χερσονήσου βρήκαν το μαχαίρι στο αυτοκίνητο των δύο Ελλήνων ενώ οι αστυνομικοί καλούνται τώρα να λύσουν το αίνιγμα και να διαπιστώσουν ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέματα.

Πάντως τη τελευταία εβδομάδα, όπως θα δείτε και στα σχετικά άρθρα, είναι συχνό φαινόμενο στο Ηράκλειο νεαροί να λύνουν τις διαφορές τους με τα μαχαίρια

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook