Καλό πρόσωπο έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη ο Πλατανιάς, επικρατώντας με σκορ 4-2 στα Περιβόλια.

Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου πριν από το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό. Αν κάτι πάντως μπορεί να προβληματίζει τον έμπειρο προπονητή είναι η χαλαρότητα των παικτών του στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης και το γεγονός ότι δέχθηκε ο Πλατανιάς ξανά 2 γκολ έστω και σε φιλικό ματς από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Ο Εργοτέλης από την άλλη αντιστάθηκε σθεναρά για 45’ αλλά στη λήξη του ημιχρόνου δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Γιακουμάκη. Ο νεαρός Ηρακλειώτης επιθετικός, που όπως και ο Κοκκαλάς, επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά μέχρι το 2019, αξιοποίησε την πάσα του Γκνιάτιτς σε εκτέλεση φάουλ του Τσουράκη.

Στο 51’ έγινε το 2-0, όταν Μενδρινός και Αποστολόπουλος συνεργάστηκαν ωραία, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα-σουτ δυσκολεύοντας στην απόκρουση τον Στεφανάκο και στην επαναφορά ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με άλλον… αέρα οι “ερυθρόλευκοι” στη συνέχεια έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 55’ με τον Αποστολόπουλο, που σκόραρε με σουτ από πλάγια θέση, έπειτα από σέντρα του Μανούσου. Στο 86’ ο νεαρός Παπανικολάου, που έγινε το καλοκαίρι επαγγελματίας προερχόμενος από την Κ20, σημείωσε το 4-0 έπειτα από “ασίστ” του Τσουράκη.

Η αντίδραση της ομάδας του Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, ήρθε στα τελευταία λεπτά. Στο 87’ ο Μανουσάκης με σουτ και στο 90’ ο Καϊμακαμούδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (46′ Κοκκαλάς), Βάντερσον, Καρυπίδης (66′ Κάργας), Μπανανά (66′ Πριντέτα), Στανισάβλιεβιτς (66′ Μουνάφο), Γκνιάτιτς (66′ Ντεβέσα), Μανεδρινός (66′ Ντίνας), Αποστολόπουλος (66′ Σκουλουδάκης), Μανούσος (66′ Παπανικολάου), Τσουράκης (66′ Ηλιάδης), Γιακουμάκης (66′ Ντιλαβέρ).

Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος (74′ Βασιλειάδης), Καρράς, Τσουμάγκας (89′ Πολυχρονάκης), Τζανής (48′ Κολόκας), Δημήτρης (89′ Σηφάκης), Ρουσάκης, Μισέλ (62′ Βογιατζής), Καλέ, Λεάλ (78′ Λυδάκης), Κοιλιάρας (62′ Πόι), Κατσικοκέρης (66′ Καϊμακαμούδης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook