Η εθελοντική ομάδα των Κρητών φίλων της μετεωρολογίας, οι “Μετεωκρήτες” το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου έθεσε σε λειτουργία έναν νέο μετεωρολογικό σταθμό και μια κάμερα στην ακριτική Γαύδου.

Όπως γράφουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα της ομάδας “οι θυσίες και οι προσπάθειες μας, πιάνουν τόπο κι έτσι ένας στόχος που έχουμε βάλει από το 2014, επιτέλους επιτυγχάνεται!

Το Σάββατο 3/9/2016 λοιπόν, η εθελοντική ομάδα των Μετεωκρητών, τοποθέτησε μετεωρολογικό σταθμό και κάμερα στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, στην πανέμορφη Γαύδο!

Η Γαύδος εκτός των άλλων, είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα περιοχή καιρικά κι αυτό γιατί πολλά μέτωπα κακοκαιρίας, αρχικά επηρεάζουν το νησί κι αργότερα σαρώνουν την Κρήτη! Άλλες φορές πάλι θα δούμε την περιοχή να είναι στον δικό της καιρικό κόσμο και το σπουδαιότερο, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες, ανά πάσα ώρα και στιγμή θα μπορούν να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί!
Αφού ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τον δήμο Γαύδου, να πούμε ότι η ομάδα μας, ανέλαβε τα έξοδα αγοράς και εγκατάστασης κάμερας και σταθμού!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας που συνδράμουν οικονομικά αυτές τις δύσκολες εποχές! Παρ’ ότι από τα 30 και πλέον μέλη της ομάδας meteokrites gold members, άλλος προσφέρει περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έχουμε μια αρχή! Να μην ξεχωρίζουμε κανέναν και να αναφερόμαστε μόνο στην κοινή μας προσπάθεια! Όταν υπάρχει κατανόηση, αγάπη κι αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, το λιγότερο με το περισσότερο ισοδυναμούν!

Αυτό είναι το πνεύμα μας, με αυτήν τη λογική προχωράμε κι ας μας διδάσκουν οι εποχές τον ατέρμονο ανταγωνισμό και την τυφλή κερδοσκοπία.”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook