Στην αγορά τεσσάρων Η/Υ, ενός πολύμηχανήματος και ενός εκτυπωτή laser, προκειμένου να διατεθούν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, προέβη ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, κατά την χρονιά 2010-2011, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών δράσεών του και θέλοντας να συμβάλει στην πνευματική και ηθική εξύψωση της παιδείας και στην αποτελεσματικότερη ασφάλεια των πολιτών της κοινωνίας.

Οι δωρεές του Ομίλου αντίστοιχα είναι

α) Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου δύο πλήρη υπολογιστικά συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας, με οθόνες LCD, 22 ιντσών εξοπλισμένα με όλα τα αναγκαία προγράμματα των windows, του MICROSOFT OFFICE και antivirus. 

β) Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου δύο σύγχρονοι Η/Υ, ένα πολυμηχάνημα [ fax-εκτυπωτής και scanner] καθώς κι ένας εκτυπωτής laser.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου -στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του- τονίζει πως διευρύνει την καλύτερη κατανόηση ενός κόσμου καλής θέλησης και ειρήνης, μέσω της βελτίωσης της παιδείας της υποστήριξης της εκπαίδευσης, και της καταπολέμησης της παντοειδούς εγκληματικότητας που μαστίζει την κοινωνία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook