Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με γκολ του Τσίτα στο φινάλε επικράτησε 1-0 του Α.Ο. Χανιά.

Ο ΑΟΧ μετά τη ριζική ανανέωση στην οποία προχώρησε σίγουρα θέλει ακόμα χρόνο για να δέσει σαν ομάδα, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου ήταν πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Από την άλλη ο Λαλί σε δύο περιπτώσεις αρνήθηκε το γκολ σε Βεστάκη και Παπαθανασίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σταματής είχε δοκάρι και ακόμα μία καλή φάση για τον ΑΟΧ, ενώ ο Τσικουδάκης έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία για το ΙΝΚΑ στο 64’. Τελικά στο 90’ ο Τσίτας από “ασίστ” του Βεστάκη πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Δυναμική παρουσία είχαν οι φίλοι του ΑΟ Χανιά

Οι φάσεις του αγώνα
4’ Κεφαλιά του Κοζάκη άουτ.
6’ Σουτ του Φράνκι Βαλέντι άουτ.
7’ Σουτ του Σταματή απέκρουσε ο Γεωργίου.
23’ Σέντρα-σουτ του Βαλέντι ο Μαρτίνεζ δεν προλαβαίνει με προβολή την μπάλα.
27’ Φάουλ του Τσουκάνη μπλοκάρει ο Γεωργίου.
33’ Φάουλ του Ταταράκη, προβολή του Βεστάκη και σωτήρια απόκρουση του Λαλί.
39’ Σέντρα του Ντεντάκη, πλασέ του Παπαθανασίου ξανά ο Λαλί αρνείται το γκολ.
41’ Μπαλιά του Κοζάκη για τον Τσουκάνη που εξ επαφής στέλνει με πλασέ την μπάλα άουτ.
47’ Φάουλ του Ταταράκη αποκρούει ο Αθανασίου.
49’ Γύρισμα του Ζέρη για τον Σταματή, που πλασάρει και η μπάλα προσκρούει στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και καταλήγει άουτ.
59’ Σουτ του Σταματή άουτ.
64’ Πάσα του Ντεντάκη στον Τσικουδάκη που μόνος απέναντι από τον Αθανασίου πλασάρει άουτ.
90’ ΓΚΟΛ: Ατομική ενέργεια του Βεστάκη και γύρισμα στον Τσίτα, που με πλασέ κάνει το 0-1.

Α.Ο. Χανιά (Αντώνης Δρακόπουλος): Λαλί (46’ Αθανασίου), Ζέρης (88’ Κρασουδάκης), Δαμιανάκης, Κοζάκης (55’ Βαρούχας), Βαλέντι (88’ Κοκολάκης), Ηρακλής, Φουρλάνος (83’ Μουδιός), Γκεμίσης, Τσουκάνης (65’ Μαργαρίτης), Σταματής, Μαρτίνες (55’ Λύρας).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου (71’ Καλοριζικάκης), Ταταράκης (76’ Ασκητίδης), Καρβουνιάρης (63’ Κυτράκης), Παληγεώργος (76’ Σάμπα), Γαλανίδης (76’ Σφακιωτάκης), Ζντράβκοβιτς (76’ Γιακουμάκης), Ντεντάκης (76’ Κομπογεννητάκης), Γκουτσίδης (76’ Περδικάκης), Τσικουδάκης (76’ Τσίτας), Παπαθανασίου (46’ Σταθινάκης), Βεστάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook